Landgoed Hotel Duin & Kruidberg Santpoort

Wellness Concept voor nieuwe Spa en Hotelkamers op Landgoed Hotel Duin & Kruidberg Santpoort.

Hotel Duin & Kruidberg wil komende 5 jaren een nieuwe spa vleugel ontwikkelen waarvoor wij een passend concept hebben ontworpen dat komende jaren geïmplementeerd kan worden. Het gaat om een twee verdieping tellende nieuwe spa, met een patio en dakterras dat uit kijkt over de prachtige tuin en oude boombestand.

Landgoed Hotel Duin & Kruidberg Santpoort

Tevens zal de bestaande met gras begroeide wal, gebruikt worden om een aard sauna in onder te brengen, met aan 1 kant een glazen front dat grenst aan de binnentuin van de spa. Tevens zullen de 44 kamers, grenzend aan de spa meegenomen worden in het renovatieplan van het hotel en de look and feel van de spa krijgen, zodat er een totaal concept voor de wellness gast aangeboden kan worden, met spa suites, privé behandelingen en maatwerk voor de mega trend : gezond en bewuster leven.

Inmiddels is er een prachtige Spa ’t Princenbosch in aanbouw, waarbij de bestaande vergaderzaal omgebouwd wordt tot nieuwe spa en wellness faciliteit met 2 behandelkamers, finse sauna’s, een stoomcabine, rustruimte, voetenbaden, whirlpools op het dakterras en een opgietsauna-heuvelsauna in de oksel van de met gras begroeide zandwal in de tuin, met glasfront aan de beschutte patio zijde.

Ontwerp: Mei 2018
Opening Spa Vleugel: Maart 2019

Landgoed-Hotel-Duin-&-Kruidberg-Santpoort3D impressie Heuvelsauna in bestaande zandwal gebouwd, met patio voor douche

Landgoed-Hotel-Duin-&-Kruidberg-Santpoort1Stoomcabine (links) met glasfront bladmotieven met en verwarmde zitbanken (rechts) en rustlounge

Landgoed-Hotel-Duin-&-Kruidberg-Santpoort13d impressie spa faciliteit binnen

Landgoed-Hotel-Duin-&-Kruidberg-Santpoort13d impressie spa faciliteit met whirlpools en lounge dakterras (buiten)

Landgoed-Hotel-Duin-&-Kruidberg-Santpoort1 3D impressie entree Spa ’t Princenbosch wachtzitje en receptie

Comments are closed.